PROFESSIONELT 

Jeg har arbejdet som international model siden 2005, hvor jeg har beskæftiget mig med henholdsvis castings, foto, video, TV, shows og været coach/dommer i flere modelkonkurrencer.

Derudover har jeg arbejdet selvstændigt som performanceudvikler i perioden 2013-2016 med afsæt i Master Coachuddannelsen fra Manning Inspire og gennemført mere end 2000 sessions.

Desuden har jeg lavet et videoprojekt, Performance Wide, hvor jeg rejste rundt og interviewede topperformere på internationalt plan.

I 2015 udgav jeg min første bog ”Din verden, din vej – lær dig selv bedre at kende, træf bedre beslutninger og styrk dit selvværd”, en selvudviklingsbog for unge kvinder.

Jeg har i en kortere periode også arbejdet som samtale rådgiver på GirlsTalk, et chatforum for piger.

For DR Ultra Nyt var jeg med til at udvikle tvprogrammet ”Cathrins Catwalk” om den dengang tiårige model, Cathrin Anchi Englev, og igennem to år arbejdede jeg som vært på Viafreeprogrammet JuicyNews, hvor jeg lavede ikke mindre end 396 udsendelser.

Jeg har også en nyopstartet podcast, der hedder ‘’Ung kærlighed’’, som du kan finde på iTunes. Ung kærlighed podcast blev lanceret måneden op til udgivelsen af bogen ''Ung kærlighed''. På lidt over en måned fik podcasten i alt 40.490 downloads og 696 plays.

''Ung kærlighed'' er min anden bog.

Efter en veloverstået barsel, er det nu tid til, at jeg genoptager min værtsrolle for dig, både herinde på medlemssiden ditungliv.dk - og via min podcast ''Ung liv'', som du kan finde på Itunes eller via ''PODCAST'' i menueen. 

Obs: ''Ung kærlighed'' podcast har skiftet navn til ''Ung liv'' podcast. 

PRIVAT 

Til at starte med vil jeg lige sige: du kommer til at lærer mig rigtig godt at kende som medlem af Ung liv! 

Men hvis jeg alligevel lige skal skrive nogle ord, så blev jeg mor til min datter, Aurora, i november 2018. Jeg bor i København K - og elsker alt hvad der hedder bøger, kunst og kultur! Jeg elsker også mad, blomster, farver, mønstre og glimmer. Generelt er jeg virkelig vild, med alt hvad der giver livsgnist: at rejse, at kramme, at lærer om nye ting - og gøre mig klogere! Eller skulle vi hellere sige: mere erfaren? 

Hvis du har læst mine bøger, så ved du allerede rimelig meget om mit liv - som i: rigtig meget! 

Jeg håber også at jeg får lov til at lærer dig bedre at kende gennem medlemsskabet og/eller via Instagram: @ditungliv. Og når det er sagt, så er det også helt okay bare at følge med på sidelinjen.

Tak for dig og vi ses på Ung liv! 


7666B433-2DA0-4D13-A27E-E5358CE2D05D.jpg

Lad os connecte på Instagram!